Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani

Publicat pe 02.05.2024 la 16:07 Actualizat pe 02.05.2024 la 18:01

Afra Saraçoğlu, protagonista seriei Golden Boy - Dragoste rebelă, a fost comparată recent cu tânăra vedetă din Turcia, Alisa Sezen Sever. Cine este aceasta.

actrite

Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever

Instagram

Dacă Afra Saraçoğlu este recunoscută pretutindeni, iată că nu putem spune același lucru și despre tânăra actriță Alisa Sezen Sever. Cu toate acestea, odată cu rolul său din serialul Bahar a reușit să devină o figură îndrăgită. Joacă alături de faimoasa Demet Evgar, ba chiar interpretează rolul fiicei sale pe micile ecrane.

Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever

Protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă nu a făcut nicio declarație în acest sens. În schimb, Alisa Sezen Sever a fost cea care a menționat că nu-și mai dorește să fie comparată cu Afra Saraçoğlu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“În unele momente, în unele poze, da, semăn foarte mult. În orice caz, sunt sătulă de aceste comparații. Vă mulțumesc foarte mult, dar nu mă mai comparați.”, a transmis Alisa Sezen Sever, arată sabah.com.tr. În timp ce Afra Saraçoğlu are peste 9 milioane de fani pe pagina personală de instagram, Alisa Sezen Sever are peste 200 de mii de prieteni virtuali și peste 200 de fotografii și filmulețe publicate.

În ambele cazuri, actrițele joacă în seriale importante pentru Turcia la acest moment. Alisa Sezen a reușit să atragă atenția cu talentul și frumusețea, calitățile pe care indiscutabil le posedă. Se află în atenția publicului încă de la o vârstă fragedă și a jucat în serialul Suleyman Magnificul. Născută în 2006, a devenit rapid o prezență constantă pe micile ecrane. Ca de fiecare dată, Afra Saraçoğlu a lăsat o nouă surpriză în mediul online pentru fanii săi. A apărut pe coperta unei noi reviste celebre.

Formează un cuplu cu colegul de platou Mert Ramazan Demir după ce o lungă perioadă au negat acest lucru. În prezent continuă să rămână discreți în ceea ce îi privește. Născută pe 2 decembrie 1997 în Turcia, în 2018 a câștigat premiul Shining Star Award la Golden Butterfly Awards.

Detalii despre Afra Saraçoğlu

Numele său a devenit cunoscut în lumea întreagă după ce a început să joace în producția Golden Boy – Dragoste rebelă. Mai este celebră pentru rolurile "Ece" în Fazilet Hanım ve Kızları, "Gizem" în Öğretmen și "Tülin Saygı" în Yeşilçam. Părinții săi au emigrat din Grecia. La 25 de ani de la înființarea revistei Elle în Turcia, Afra Saraçoğlu apare pe copertă.

“Afra Saraçoğlu este talentata actriță despre care suntem sigur că va păși pe tărâmuri neexplorate și își va realiza propriile vise. Aduce energie și feminitate în cadrul celebrării a 25 de ani de la înființarea Elle Turcia.”, au scris cei de la celebra publicație.

În vara anului 2023, actrița a fost surprinsă alături de Mert Ramazan Demir în timp ce se sărutau. Cu toate că au negat faptul că formează un cuplu, în prezent cei doi locuiesc împreună. Aceasta a fost jefuită în timp ce se afla pe platourile de filmare și de atunci partenerul său a decis că aceasta este cea mai bună soluție pentru ca lucrurile să nu se mai întâmple astfel. În cazul acestui aspect, cei doi nu au oferit nicio informație. Continuă să filmeze pentru proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă și să se bucure de succes.

În articolul

Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x